OPSLAG EN DISTRIBUTIE

Bosal Benelux

www.bosal.com

De verschillende opslag- en productiehallen van Bosal in de Benelux (ca. 75.000 m²), maar ook in Duitsland en Frankrijk, zijn voorzien van energievriendelijke verwarmingssystemen alsook rook- en warmteafvoerinstallaties volgens de nationaal geldende normen.

Bosal Benelux Bosal Benelux

Groep H. Essers - Wilrijk (B)

www.essers.be

Op het dak van dit distributiecentrum (30.000 m²) voor Agfa te Wilrijk is een R.W.A. installatie geplaatst, bestaande uit TMS verluchters geheel conform de Belgische brandnorm NBN S 21-208-1.

Groep H. Essers - Wilrijk (B) Groep H. Essers - Wilrijk (B)

Honda Spare Parts - Wilrijk (B)

Deze hallen, ca. 20.000 m², worden verwarmd door middel van centrale warmeluchtgeneratoren voorzien van kanalen welke met speciale uitblaasplenums uitgevoerd zijn om de lucht met een hoog inductievoud naar vloerniveau te transporteren. De verwarmingsinstallatie werkt op mazout en is door Bovema geleverd en geplaatst, inclusief tankinstallatie. Om de gelaagdheid van de warme lucht tegen te gaan, zijn extra destratificatieventilatoren onder het dak geplaatst welke op basis van temperatuur ingeschakeld worden. Deze ventilatoren zorgen ervoor dat de temperatuursgradiënttussen hoog en laag niveau tot een minimum beperkt blijft.

Honda Spare Parts - Wilrijk (B) Honda Spare Parts - Wilrijk (B)
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments