KUNSTSTOF EN RUBBER

Gefinex Jackon - Olen (B)

De onderdruk welke ontstaat door machineafzuiging wordt gecompenseerd met een directgestookte luchtverhitter (MAKE UP AIR) van 50.000 m³/h welke in de wintermaanden deze lucht verwarmd tot de gewenste ruimtetemperatuur.

Deze installatie heeft een rendement van 100% en de gasbrander moduleert van 0% tot 100% zodat een constante inblaastemperatuur gegarandeerd wordt.

Bijkomend is er een complete bodemafzuiging voorzien welke de styreendampen afzuigen.

Gefinex Jackon - Olen (B) Gefinex Jackon - Olen (B) Gefinex Jackon - Olen (B)

Hercorub - Lanaken (B)

www.hercorub.be

Voor de verwarming van deze nieuw gebouwde productieruimte voor rubberen precisiematerialen is gekozen voor een luchtbehandelingssysteem met verwarming en ventilatievoorziening, mede gelet op de onderdruk door procesafzuiging.

De luchtverdeling in de ruimte geschiedt d.m.v. een injectie luchtslang. Het gatenpatroon is speciaal gedimensioneerd op de afmetingen van de ruimte.

Deze installatie is “sleutel op de deur” opgeleverd inclusief ketel en hydraulische en elektrotechnische aansluitingen.

Hercorub - Lanaken (B) Hercorub - Lanaken (B) Hercorub - Lanaken (B) Hercorub - Lanaken (B)

MPC-DG Plastics - Oud-Turnhout (B)

www.mpc-dg.be

De grote warmteontwikkeling van de kunststof spuitmachines wordt d.m.v. een speciaal ontwikkeld ventilatiesysteem bestreden.

Het systeem voorziet een luchtgroep welke de koele buitenlucht d.m.v. verdringingsroosters “airdrops” op laag niveau met een lage snelheid de ruimte inblaast. Hierdoor wordt de warme en verontreinigde lucht naar het dak verdrongen waar ze afgevoerd wordt en alzo ontstaat er in de werkzone een aangenaam klimaat.

De installatie is compleet met bouwkundige en elektrotechnische voorzieningen opgeleverd door Bovema International.

MPC-DG Plastics - Oud-Turnhout (B) MPC-DG Plastics - Oud-Turnhout (B) MPC-DG Plastics - Oud-Turnhout (B) MPC-DG Plastics - Oud-Turnhout (B)
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie