GRAFISCHE INDUSTRIE

Een gecontroleerde temperatuur, een constante relatieve vochtigheid en het uitsluiten van tocht-verschijnselen worden bij de nieuwste druktechnieken vereist.In de grafische industrie vraagt "het klimaat" nadrukkelijk meer aandacht.Het creëren van aangename werkomstandigheden voor het personeel en de noodzaak aan een optimaal binnenklimaat voor het productieproces zijn van primordiaal belang voor uw efficiëntie en succes.Bovema heeft voor deze gekende problemen de specifieke oplossingen welke energetisch gunstig zijn, milieuvriendelijk en voldoen aan de hoogste Europese normen.

Drukkerij Paesen - Opglabbeek

In deze drukkerij liep de temperatuur in de zomermaanden tot ongekende hoogtes op en dit had nadelige invloed op het aanwezige personeel en ook de kwaliteit van het drukwerk werd nadelig beïnvloed en dat met name in de winterperiode omdat de relatieve vochtigheid in de ruimte te laag was.

Oplossing Bovema: ventilatie met adiabatische koeling voor de zomermaanden en het systeem in de wintermaanden gebruiken om een constante R.V. te bekomen.

Resultaat:- zomermaanden: ruimtetemperatuur, afhankelijk van de buitentemperatuur, 5°C à 10°C lager.- wintermaanden: constante relatieve vochtigheid van 55% R.V.

Drukkerij Paesen - Opglabbeek Drukkerij Paesen - Opglabbeek Drukkerij Paesen - Opglabbeek Drukkerij Paesen - Opglabbeek Drukkerij Paesen - Opglabbeek Drukkerij Paesen - Opglabbeek
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments