Ventilatie in de winter!

Edito

Geachte lezer,

De winter is geen echte winter. De temperaturen twijfelen tussen herfst, lente en winter. Soms blijven de ramen potdicht, soms kunnen ze al eens open om te verluchten. Het is nu dus zeker belangrijk om een soepel en flexibel klimaatsysteem te hebben. Te meer omdat de juiste temperatuur, luchtvochtigheid en zuurstof ontzettend belangrijk zijn op vlak van productiviteit en concentratie op kantoor. We komen daar op terug in het artikel over “Ventilatie in de winter”.

We laten ook weer een tevreden klant aan het woord. Hun positieve commentaren zijn een stimulans voor ons om op dezelfde weg verder te gaan. Want tevreden klanten zijn de kers op de taart van het ondernemen.

We willen u bij deze nog de beste wensen overbrengen voor een gezond, gelukkig en succesvol 2015.

Renaat Penders
Gedelegeerd Bestuurder

 

 

Ventilatie in de winter

Het is nog niet echt koud geweest, maar toch is het geen weer om ramen en deuren open te zetten. We houden het gure herfst-/winterweer liefst buiten en sluiten ramen en deuren van de kantoren goed af.

Maar … slechts weinige bedrijfsleiders beseffen dat ze daardoor de efficiëntie, concentratie en productiviteit van hun bedienden aantasten.


 

 

 

Kantoren varen wel met textielkanalen

In een kantoorruimte is het klimaat belangrijk. Het constant aanhouden van een gelijkmatige temperatuur, luchtvochtigheid en zuurstof zorgen ervoor dat de medewerkers aangenamer en efficiënter kunnen werken. Daarom is bijna ieder kantoor gediend met textielkanalen.

Maar niet alleen in kantoren worden de textielkanalen gebruikt. Ook fitnesszalen, overdekte zwembaden, sporthallen, scholen en industriële ruimtes hebben er baat bij.

 

 

 

Referentieproject

Dakwerken Leon Peters

Dakwerken Leon Peters heeft in Maaseik een bijzonder fraaie, nieuwe toonzaal met kantoren en zocht een partner om de juiste airco te plaatsen.

Leon Peters: ‘Via het BNI netwerk kwam ik in contact met Renaat Penders van Bovema. Hij is hier komen kijken en raadde mij onmiddellijk af om een klassieke airco te plaatsen.
De plafonds in de kantoren zijn niet echt hoog en hij voorspelde dat we last zouden krijgen van de tocht van de airco."

 

 

Bovema Service afdeling

Bovema plaatst sleutel-op-de-deur klimaatinstallaties die op maat van de klant gemaakt worden. Daar hoort uiteraard een service op maat bij. Bovema beschikt dan ook over een toegewijde serviceafdeling bestaande uit vier ervaren servicetechniekers. Dirk Claessens leidt de ploeg en zorgt ervoor dat de nieuwe installaties tijdig worden opgestart, dat bestaande installaties nauwgezet worden onderhouden en dat mogelijke problemen asap worden opgelost.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>