Alex Clevers (Vivendum):

Afspraken goed nagekomen

<p>Alex Clevers (Vivendum): Afspraken goed nagekomen</p>

Restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem heeft een 16/20 van Gault-Millau en één Michelinster. Chef Alex Clevers is dus al tien jaar goed bezig met uitgekiende gerechten waarbij de chef de kunst van het weglaten geperfectioneerd heeft.

Alex is ook iemand die heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en daarom koos voor zonnepanelen. Niet voor de zaak want je kan – volgens de middeleeuwse wetgeving in België, dixit Clevers - geen zonnepanelen plaatsen op een geklasseerd gebouw (zie foto). Maar thuis kon dat wel en heeft hij op zijn nieuwe garage 7000 Watt laten installeren. Op advies van Bovema werd er gekozen voor zonnepanelen van het fabricaat Sunpower. Sunpower is trouwens de enige fabrikant op de markt die 25 jaar produktgarantie biedt op zowel het product alsook de reparatie en of vervanging van het materiaal.

Alex Clevers: “Ik ken Renaat van Bovema. Hij komt hier regelmatig dineren met familie of klanten. Ik kende ook de reputatie van het bedrijf en het was dus logisch dat ik aan hem vroeg om die klus te klaren. En ik heb het me niet beklaagd. De werken zijn vlot verlopen, op één dag was de klus afgerond, de werf werd netjes proper achtergelaten en alle afspraken werden nauwgezet nagekomen. Dat vind ik belangrijk want dat geldt voor ons bij Vivendum ook. Als je je afspraken nakomt, heb je tevreden klanten. En ik ben dik tevreden over Bovema.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie