LG

LG is de 2de grootste producent van consumentenelektronica ter wereld. Maar ook in de B2B sector speelt het bedrijf een grote rol met oplossingen voor hoteltelevisie, ledverlichting, zonnepanelen, warmtepompen en dies meer.

Richard de Waal (Director of Air Solutions LG Electronics Benelux): ‘De laatste jaren begint zich een steeds grotere synergie af te tekenen tussen de verschillende afdelingen van ons bedrijf: in de auto-industrie leveren we bijvoorbeeld warmtepompen die uit de klimatisatie-industrie komen, uit de autosector komen dan weer batterijen die we in andere deelgebieden kunnen gebruiken. De technologische ontwikkelingen in de verschillende sectoren beïnvloeden elkaar steeds meer en leiden tot betere producten.

Sinds 15 jaar is Bovema één van de grote Belgische afnemers van die producten. Vooral dan wat betreft airco en warmtepompen.

Richard de Waal: ‘We hebben Bovema leren kennen via onze partner die deze producten in België verkoopt, nl. Engels Thermo Comfort uit Antwerpen. Intussen is het bedrijf een zeer goede klant geworden die niet alleen producten afneemt maar met wie we ook al vele grote projecten zoals o.a. diverse grote warehousing hebben afgewerkt. De grote troef van Bovema is dat ze steevast pasklare oplossingen zoeken voor hun klant. Ze zijn zeer goed in het luisteren naar de klant en in het formuleren en uitvoeren  van de juiste installaties.’

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments