NH Hotels

Vanaf 2020 verzorgt Bovema het onderhoud van alle verwarmings- en koelingsinstallaties van de tien NH Hotels in België. Vandaag houdt het bedrijf zich al bezig met het nazicht van alle installaties en het formuleren van verbetertrajecten.

Eric Huybrechts: “We waren niet meer tevreden over de firma die tot op vandaag ons onderhoud verzorgde. Vermits we Bovema kenden van een klein project in het verleden, hebben we opnieuw contact gezocht met de vraag om het onderhoud vanaf 2020 over te nemen. Intussen houden ze zich bezig met het nazicht van al onze installaties. Ik had een zeer goed gevoel bij die samenwerking en dat blijkt ook te kloppen.

Op dit moment krijg ik al heel wat feedback van hotels die zeer tevreden zijn over de ondersteuning en de optimalisatie die ze van Bovema krijgen. Er zijn op diverse plaatsen al mankementen vastgesteld en oplossingen voorgesteld. Dankzij die tips kunnen we de installaties vrij snel optimaliseren. En dat is nodig want in een hotel is het cruciaal dat de technische installaties optimaal blijven werken.”

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie