Vatana Overpelt

Vatana bouwde onlangs een nieuwe vestiging in Overpelt. De ruime accommodatie van 5000 m² moest voorzien worden van rookluiken en dus ging bouwbegeleider Rogebo (Ronny Gelders) op zoek naar een firma die hem daarmee zou kunnen helpen. Na enkele offertes vergeleken te hebben, trok hij naar Olen om bij Bovema te gaan kijken naar de condensvrije rookluiken die zij aanboden.

Ronny Gelders: “Ik had direct een vrij goed contact met Renaat. Zijn prijs zat erg goed en hij was de enige die echte condensvrije rookluiken aanbood.
Vatana verkoopt kleding en daar mogen natuurlijk geen druppels condensvocht op terecht komen. Bij Bovema was ik daar gerust in.”
Tijdens de werkzaamheden en de contacten met Renaat Penders, ontdekte Ronny dat Bovema ook specialist was in het plaatsen van zonnepanelen.

<p>Vatana zonnepanelen</p>

Ronny: “Er moest 2500 m² aan zonnepanelen geplaatst worden omdat Vatana ook denkt aan de natuur en nogal wat stroom verbruikt in zijn winkel. Ik heb die opdracht toen ook bij Bovema neergelegd omdat ook daar hun prijs/kwaliteitverhouding ok was.

En intussen ben ik ook over dat werk zo tevreden dat ik Bovema meegenomen heb naar een volgende grote opdracht in Lommel (Legerstock Frans Luyckx ).”

Daar realiseert Bovema de volledige HVAC-installatie, zijnde warmtepompen, koeling en ventilatie met warmteterugwinning en tevens ook de elektriciteitsproductie door middel van zonnepanelen.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments