Nieuwe projectleider Luc Vranken

<p>Nieuwe projectleider Luc Vranken</p>

Luc Vranken is net als CEO Renaat Penders afkomstig uit Maasmechelen. Hij studeerde klimatisatie en werkte 5 jaar voor een elektrisch installatiebedrijf in de bordenbouw. Vervolgens trok hij naar een klimaatspecialist waar hij achttien jaar in de montage van koelinstallaties werkzaam was. Daarna switchte hij naar een collegabedrijf om daar werfleider te worden.

Luc: “Maar omdat ik daar zoveel verantwoordelijkheid diende te nemen en toch nog telkens mensen boven mij had die uiteindelijk bepaalden wat ik mocht en niet mocht, besloot ik om in te gaan op de vacature van projectleider bij Bovema.”

Bij Bovema heeft hij een uitgebreid takenpakket: hij doet de opmetingen, de planning, start de werf op, begeleidt de monteurs en houdt constant contact met de klant.”

Luc: “Ik ben blij dat ik die keuze gemaakt heb. Het is leuk en gevarieerd werk. Ik word constant uitgedaagd. Bovendien werk ik hier in een klein dynamisch team waarbinnen iedereen voor iedereen opkomt. We trekken hier écht aan één zeel en dat merken de klanten.”

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments