Megaopdracht dankzij snel reageren

<p>Megaopdracht dankzij snel reageren</p>

Bij Bovema wordt snel geschakeld. Wij beseffen dat de klimaatproblemen in veel bedrijven essentieel zijn en de productie kunnen verstoren. Het is dan ook kwestie om die zo snel als mogelijk op te lossen.

Bij een groot distributiebedrijf in de Kempen was de oplopende temperatuur een heus probleem voor de medewerkers van de inpakafdeling. De efficiëntie leed eronder en er diende dringend een oplossing gevonden te worden.

Het bedrijf contacteerde Bovema met de vraag hoe snel er een offerte voor een wezenlijke oplossing gemaakt kon worden en op welke tijdspanne die oplossing zou geïmplementeerd kunnen worden. Na een snelle maar zorgvuldige studie stelde Bovema een adiabatische koeling voor waarbij fris verdampt water via textielkanalen in de ruimte wordt ingevoerd. Er werd een proefopstelling gebouwd die op de warmste dag van het jaar in dienst werd gesteld. En toch voldeed ze aan de verwachtingen zodat de opdracht binnen gehaald werd.

Enkele weken later was de hal afdoende gekoeld en kon het personeel werken in comfortabele omstandigheden, hetgeen de efficiëntie en productiviteit ten goede kwam.

De klant was zo tevreden dat er in de toekomst meerdere grote opdrachten zullen volgen.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie