Tim Voermans

Onderhoudstechnieker bij Bovema

Tim Voermans is onderhoudstechnieker bij Bovema. Hij studeerde koeltechniek en werkte enkele jaren in het Antwerpse. Maar de afkeer van de files werd zo groot dat hij in eigen streek naar een andere job ging zoeken. En zo kwam hij vijf jaar geleden, via een ex schoolvriend, bij Bovema terecht.

Hij staat in voor de snelle en accurate reparaties van toestellen in zowel de residentiële als industriële markt. Zowel de particulieren als de ondernemers zijn altijd blij als ze hem zien komen want dan weten ze dat hun probleem waarschijnlijk binnen afzienbare tijd opgelost is.

Tim: ‘Maar als het zeer druk is, dan geven we doorgaans de voorrang aan de industriële klanten. Als daar een toestel defect is, kan dat een productieachterstand opleveren en dat kost veel te veel geld. Daarom is snelheid ontzettend belangrijk in onze job. We kunnen dan ook nooit op voorhand zeggen hoe onze dag er uit zal zien omdat er regelmatig noodreparaties tussen komen die niet uitgesteld kunnen worden. Dan passen we ons hele schema aan en reppen we ons naar die plek.’

‘De meeste klanten zijn blij als ze ons zien, maar soms heb je er ook die geweldig geïrriteerd zijn omdat hun bedrijf stil ligt. Die proberen we altijd op een heel vriendelijke manier te kalmeren.

Een babbel mee doen, kijken wat er aan de hand is en geruststellen dat ze ASAP weer aan het werk kunnen. Dat helpt doorgaans wel.’

Tim vindt het werk afwisselend en interessant. Ook de bijscholingen die hij moet volgen om technisch up to date te blijven vindt hij ontzettend boeiend.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie
Comments