Kantoren varen wel met textielkanalen

In een kantoorruimte is het klimaat belangrijk. Het constant aanhouden van een gelijkmatige temperatuur, luchtvochtigheid en zuurstof zorgen ervoor dat de medewerkers aangenamer en efficiënter kunnen werken. Daarom is bijna ieder kantoor gediend met textielkanalen.

Dit fraai ogende luchtverdeelsysteem zorgt voor een zeer gelijkmatige verdeling van de warme/frisse lucht zonder dat je ook maar ergens last krijgt van tocht of temperatuurverschillen.

Met KE Fibertec textielkanalen brengen we de lucht gewoon daar waar je ze wil hebben, zonder esthetisch storende roosters die vaak de lucht ongelijkmatig en met de nodige tochtklachten verspreiden.

Thialf ijshal in Heerenveen (NL)

Maar niet alleen in kantoren worden de textielkanalen gebruikt. Ook fitnesszalen, overdekte zwembaden, sporthallen, scholen en industriële ruimtes hebben er baat bij. Zoals bijvoorbeeld de Thialf ijshal in Heerenveen (NL) waar sindsdien het ene wereldrecord na het andere verbroken wordt, en dit dankzij de betere ijskwaliteit omwille van de goede luchtverdeling van de geplaatste textielkanalen.

Ook in de voedingsindustrie maakt men veel gebruik van dit soort luchtverdeelsystemen, niet alleen voor een gelijkmatige temperatuur maar ook voor de hygiëne. Textielkanalen zijn immers reinigbaar. Ook deze servicedienst biedt Bovema u aan.

Wilt u meer informatie over het hoe en waarom van textielkanalen, stuur dan een mailtje naar info@bovema.be.

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie