Najaarsonderhoud voor airco's en warmtepompen

Edito

Beste lezer

Met een beetje vertraging leest u nu onze  nieuwsbrief van het derde kwartaal. Vertraging omwille van het feit dat het superdruk is bij Bovema. Zo druk zelfs dat we enkele mensen hebben moeten bij aannemen om onze service op ons gekende hoge peil te houden. Maar we houden er aan om onze klanten steeds het beste advies én de beste service te geven. We laten u ook kennis maken met één van die klanten én een leverancier. Biobest is een boeiend bedrijf dat handelt in onder andere hommels. Wij ontwierpen en plaatsten een op maat gemaakte klimaatinstallatie. Een gewaardeerde partner/leverancier is dan weer LG. Het wat, hoe en waarom leest u verder.

Ik wens u veel leesplezier en een aangename, drukke en rendabele herfstperiode.

Renaat Penders

Gedelegeerd bestuurder

 

 

TIP: Najaarsonderhoud

Wie wil dat zijn airco’s en warmtepompen een lang leven beschoren zijn, moet zorgen voor een afdoende voor- en najaarsonderhoud.

Vanaf september is het tijd voor het najaarsonderhoud.

Tijdens dit onderhoud worden de filters gereinigd of vervangen, zowel de binnen als de buitenunit worden gereinigd, de inhoud van het koelmiddel gecontroleerd en de condenspomp wordt getest.

 

 

 

Extra servicecapaciteit

Bovema blijft groeien. Ook dit jaar tekenden we weer een significante omzetgroei op. Om onze service aan de klanten optimaal te houden, trokken we twee extra servicetechniekers aan.

Het is belangrijk om die service op een hoog peil te houden.

 

 

LG

LG is de 2de grootste producent van consumentenelektronica ter wereld. 

Maar ook in de B2B sector speelt het bedrijf een grote rol met oplossingen voor hoteltelevisie, ledverlichting, zonnepanelen, warmtepompen en dies meer. 


 

 

 

Biobest: ‘Goede luisteraars’

Biobest is een hommel- en insectenkwekerij die opgericht werd in 1988.

De hommels worden gebruikt in de agrarische sector voor het kweken van diverse gewassen.
Voorheen gebeurde het bestuiven van die plantjes handmatig door met een stokje ieder apart plantje aan te raken en te bestuiven.

 

 

 

Dankuwel Bart Tommelein

We schreven het al eerder: zonne-energie blijft een goede investering. En dat treedt staatssecretaris voor energie nu volmondig bij. Volgens Bart Tommelein moeten er tegen 2020 zo’n 6 miljoen zonnepanelen bij komen in Vlaanderen.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>