Mega opdracht binnengehaald!

Edito

Beste lezer

U hebt opnieuw een nieuwsbrief van Bovema op het scherm staan. We hadden immers beloofd dat we u op regelmatige basis op de hoogte zouden houden. Door de drukte op het werk verschijnt deze editie wat later dan gepland. De laatste jaren maken we met Bovema immers een ware boost door. In 2015 verhoogde de omzet met maar liefst 80%. In 2016 draaiden we status quo en de cijfers voor 2017 laten weer een stijging zien met 50%. Veel heeft te maken met tevreden klanten die vervolgopdrachten geven en die bij collega’s getuigen over de manier van werken van Bovema. Ik ben dan ook blij dat we in moeilijke tijden strak hebben vastgehouden aan onze principes van degelijke voorstudies en voor creatieve, niet voor de hand liggende oplossingen.
De klanten varen er wel bij en wij ook.

Renaat Penders

CEO

 

 

Certificaat van Bekwaamheid Warmtepompen

Nadat Renaat Penders als een van de eerste in België een Certificaat van Bekwaamheid behaalde voor zonnepanelen, behaalde hij er in april opnieuw eentje voor Warmtepompen.
Het Vlaams Gewest, het Waals Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest hebben namelijk een geharmoniseerd systeem opgezet dat gericht is op het opleiden en de certificatie van betrouwbare en kwaliteitsvolle installateurs. 

Op beide oren slapen
De klanten kunnen nu op beide oren slapen: hun zonnepanelen en hun warmtepompen worden geplaatst door iemand die verstand heeft van zaken.

 

 

 

 

Vatana

Vatana bouwde onlangs een nieuwe vestiging in Overpelt. De ruime accommodatie van 5000 m² moest voorzien worden van rookluiken en dus ging bouwbegeleider Rogebo (Ronny Gelders) op zoek naar een firma die hem daarmee zou kunnen helpen. Na enkele offertes vergeleken te hebben, trok hij naar Olen om bij Bovema te gaan kijken naar de condensvrije rookluiken die zij aanboden

 

 

 

Nieuwe projectleider Luc Vranken

Luc Vranken is net als CEO Renaat Penders afkomstig uit Maasmechelen.

Hij studeerde klimatisatie en werkte 5 jaar voor een elektrisch installatiebedrijf in de bordenbouw.

Vervolgens trok hij naar een klimaatspecialist waar hij achttien jaar in de montage van koelinstallaties werkzaam was.

Daarna switchte hij naar een collegabedrijf om daar werfleider te worden.

 

 

 

Megaopdracht dankzij snel reageren

Bij Bovema wordt snel geschakeld. Wij beseffen dat de klimaatproblemen in veel bedrijven essentieel zijn en de productie kunnen verstoren. Het is dan ook kwestie om die zo snel als mogelijk op te lossen.

Bij een groot distributiebedrijf in de Kempen was de oplopende temperatuur een heus probleem voor de medewerkers van de inpakafdeling. De efficiëntie leed eronder en er diende dringend een oplossing gevonden te worden.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>