Geothermie is dé toekomst!

Edito

Beste lezer

Het gaat goed met Bovema, dank u. Want de economie draait op volle toeren en onze goede reputatie zorgt voor veel doorverwijzingen. Maar het gaat ook niét goed met Bovema want de economie draait goed, we krijgen veel doorverwijzingen, maar vinden onvoldoende personeel om onze ambities voor de volle honderd procent waar te maken. Wij zijn dringend op zoek naar service techniekers die niet alleen op een leuke vergoeding kunnen rekenen maar ook in een boeiende job stappen waarin ze met technische uitdagingen en boeiende mensen te maken krijgen. Dus als u iemand kent die een nieuwe, boeiende uitdaging zoekt, stuur hem/haar dan even door.

Met zonnige groeten

Renaat Penders

 

 

Specialist in klimatiseren van voedingsbedrijven

Het klimatiseren van de nieuwe opslaghal van Godiva Chocolade

Met het in gebruik stellen van de klimatisatie in de nieuwe productieplant van Starmeal (zie vorige nieuwsbrief) en het klimatiseren van de nieuwe opslaghal van Godiva Chocolade positioneert Bovema zich nog meer als specialist in het klimatiseren van produktiebedrijven in de voedingsindustrie.

 

 

 

 

Geothermie is dé toekomst

Geothermische installatie bij een privéwoning én een grote installatie bij ATL Renting.

Dat Bovema helemaal met zijn tijd mee is, bewijzen de activiteiten die het bedrijf ontwikkelt op vlak van geothermie. Momenteel werken de Bovema ploegen aan een geothermische installatie bij een privéwoning én een grote installatie bij ATL Renting.

 Meer info rond geothermie en de subsidies kan je opvragen op info@bovema.be of op 014 28 68 68.

 

<p>geothermische installatie bij ATL Renting.</p>

 

 

Geothermie voor direct gebruik

Aardwarmte is een onuitputtelijke duurzame energiebron.

Met de voorraden die in onze planeet zijn opgeslagen kan in principe het wereldwijde energiegebruik worden gedekt.

Geothermie wordt al meer dan 10.000 jaar gebruikt om te koken, te verwarmen en te baden in de Romeinse thermen, in middeleeuwse Chinese badhuizen en bij de Ottomanen.

 

 

 

Marc Meylaers (ATL Renting)

“Een relatie gebaseerd op vertrouwen”

ATL Renting koopt tussen 1200 en 1500 trekkers, opleggers, containerchassis, kippers … per jaar.

Die verhuren ze of zetten ze sinds enkele jaren ook in de markt via een concept dat fel lijkt op leasing. Ze zijn daarmee vrij uniek in de Benelux.

 

<p>Marc Meylaers (ATL Renting)</p>

 

 

Mavaro

“Correcte samenwerking”

Mavaro is een producent van balustrades, scheidingswanden, muurkappen en trapleuningen op maat.

Ze zijn gespecialiseerd in grote en middelgrote projecten. 

Bij een verbouwing moest de verwarming en adiabatische koeling van een bedrijfshal vernieuwd worden.

 

 

 

GPDR

GPDR

U hebt wellicht al gehoord van de nieuwe GPDR regeling die in mei van toepassing wordt. Het Europese parlement heeft gemeend dat de privacy van haar burgers onder druk stond door de vele databases die overal maar rondgaan en waarop we geen controle hebben. Ze hebben daartoe een rigoureus reglement opgesteld om de privacy van iedere burger te beschermen. Concreet in dit geval betekent het dat wij u deze nieuwsbrief blijven toesturen omdat u dat in het verleden ook altijd hebt toegestaan. U had immers voldoende kans om u uit te schrijven. Als u dat alsnog wil doen, kan dat en verwijderen we uw gegevens uit onze database. Die database bevat overigens enkel uw e-mailadres en dat wordt alleen gebruikt om u deze nieuwsbrief toe te sturen. De mailadressen zijn bovendien opgeslagen op een aparte drager die niet met het internet verbonden is. Uw gegeven zijn dus veilig.

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>