Eindelijk zomer? Zorg tijdig voor het onderhoud van je airco!

Edito

Beste lezer

Met de hele politieke discussie over de kerncentrales zal het wel duidelijk zijn dat we moéten blijven inzetten op alternatieve energiebronnen zoals zonne-energie.

Ik ben dan ook fier om te kunnen aankondigen dat Bovema een van de eerste installateurs in België is met een officieel “Certificaat voor installateurs van groene energie”.
Wij zijn er ook van overtuigd dat zonnepanelen nog altijd een zeer valabel alternatief zijn voor bedrijven. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

U maakt er ook kennis met Marc Bernard, een zeer gewaardeerd lid van het Bovema team dat altijd en overal in de weer is om onze klanten op de best mogelijke manier te bedienen. Marc stuurt dat allemaal aan.

Voorts wens ik u een prachtige zomer en een rustgevende vakantie zodat u met frisse moed de tweede helft van het jaar kan aanvatten en succesvol maken.

Renaat Penders
Gedelegeerd Bestuurder

 

 

Marc Bernard - projectcoördinator

Creatief en “out of the box” denken

Sinds 2006 verzorgt Marc Bernard de projectcoördinatie bij Bovema. Daarvoor was hij ook al actief als projectleider bij diverse bedrijven in de HVAC-sector en gaf hij les aan het T.I.M. Via een onderaannemer kwam hij terecht bij mede-Limburger Renaat Penders.

De manier van aanpak en uitvoering stond hem wel aan zodat hij in dienst trad van Bovema en sindsdien verantwoordelijk is voor de coördinatie en opvolging van de projecten na de verkoop tot aan de oplevering.


 

 

 

Zorg tijdig voor het onderhoud van je airco

Met de zomer op komst staat je airco weer voor een drukke periode. Als je wil dat de installatie perfect functioneert en je dus verzekerd wil zijn van een koele zomer, zorg er dan voor dat je airco-installatie tijdig een onderhoudsbeurt krijgt. Het is raadzaam om minimaal 1 x per jaar onderhoud uit te laten voeren aan de airconditioning en andere koelinstallaties.

 

 

 

Zonnepanelen blijven goede investering

Met de nakende stijgingen van de energieprijzen, komen de zonnepanelen weer om de hoek kijken. Een fotovoltaïsche installatie op je dak is en blijft de beste investering die je aan je woning of bedrijf kan doen.
 

 

 

Conwed Plastics

Conwed Plastics is een wereldspeler op het gebied van het vervaardigen van kunststof netten die in tal van toepassingen gebruikt worden. Via een leverancier kwam het management in contact met Bovema. Men moest een nieuwe koelinstallatie laten plaatsen voor de productieafdeling.

 

 

 

Inge Meers: ‘Fijne mensen’

Inge Meers is bestuurder bij de Mecam Groep die al meer dan 36 jaar onder diverse merknamen zitmeubelen verkoopt. Bovema plaatste de airco’s in de showroom en doet het onderhoud van de koelinstallaties over heel de plant.

 

 

Certificaat installateur groene energie

Bovema International behoort tot de eerste lichting van installateurs in Vlaanderen die het “Certificaat voor installateurs van groene energie/photovoltaïsche installaties” behaald heeft.

Slechts 12 vlaamse bedrijven hebben tot op heden dit kwaliteitslabel behaald.

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>