Een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2016!

Edito

Geachte lezer

Na een uiterst zachte herfst gluurt de winter aan de einder. Tijd dus om uw installaties winterklaar te maken.

Met Bovema gaat het intussen prima. De crisis lijkt voor een stuk verteerd, de economie veert terug op en daar profiteren wij ook van. Tot op heden boeken we dit jaar een omzetstijging van 75%. U leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier en veel succes toegewenst in deze eindspurt naar 2016.
Wij wensen u met het hele team uiteraard ook prettige feestdagen en alvast een gelukkig, succesvol en vooral gezond 2016.

Renaat Penders
Gedelegeerd Bestuurder

 

 

Goe bezig

Het is intussen een cliché geworden, deze uitspraak van de Planckaerts, maar voor Bovema gaat het wel op. We zijn écht goed bezig.

Onze trein dendert voor aan volle snelheid en de ene opdracht na de andere komt binnen. Zelfs in die mate dat we nu alleen omzetverhoging van 75% kunnen noteren. 

 

 

Frankie Teirlinck - sales manager

Probleemoplossend werken

Frankie Teirlinck werkt al vijf jaar als sales manager bij Bovema. Hij studeerde Graduaat Elektriciteit-Elektronica met afstudeerrichting HVAC.

Hij werkte eerst enkele jaren als meet- en regeltechnieker voor grote industriële installaties vooraleer hij bij Bovema een nieuwe sales uitdaging aanging.

Frankie Teirlinck: ‘Vooral het feit dat ik aan volledige projectontwikkeling en begeleiding kon doen, intrigeerde mij.

Het is leuk om bij een klant een probleem te onderzoeken, in kaart te brengen om vervolgens een oplossing uit te werken en te implementeren. En hoe moeilijker het probleem is, hoe liever we het hier hebben.’


 

 

 

H.Essers, een van de grote Europese logistiek dienstverleners

Het bedrijf H.Essers is een van de grote Europese logistiek dienstverleners die vanuit 40 vestigingen in 12 landen opereert met 1.300 trekkers en meer dan 2.800 trailers in eigen beheer.

Naast transport, is het bedrijf ook actief in warehousing, waarbij het ondermeer farmaproducten opslaat. Om de klimaatbeheersing van de nieuwe farmahal te installeren, koos het bedrijf Bovema als partner.

Geert De Ketelaere: ‘We hadden referenties dat Bovema gespecialiseerd was op dit gebied. Zo’n farmahal is een delicate plek. De temperatuur moet er constant tussen de 15 en 25°C gehouden worden. Dat lijkt misschien simpel, maar ik kan je verzekeren: dat is het niet. Je moet beslagen zijn op het vlak van ventilatie, verwarming en koeling. Bovema had al andere werken uitgevoerd met positief resultaat. Daarom kwamen ze ook voor dit project in aanmerking.’

 

 

Fit2Kine - We moeten een state-of-the-art ventilatie hebben!

Fit2Kine in Dilsen is een gecombineerde praktijk voor kinesitherapie en een stuk begeleidende medische fitness. De praktijk startte zo’n dertig jaar geleden met één kinesist. Vijftien jaar geleden breidde men de dienstverlening uit met medische fitness en momenteel telt de praktijk maar liefst acht medewerkers. Ten gevolge van die groei verhuisde men vorig jaar noodgedwongen naar groot industrieel pand en daar was ventilatie nodig.

 

 

 

LG Artcool - stijlvolle airco met uniek design

Een airco is vaak een lompe, lelijke roosterbak die uw interieur zeker niet fraaier maakt.

Daar is nu verandering in gekomen met de LG Artcoolmodellen.

LG heeft rekening gehouden met de verzuchtingen van mensen die houden van mooie interieurs en modellen ontwikkeld die ook in designomgevingen niet misstaan.

Een stijlvolle airco voor ieder huis. Het unieke design gecombineerd met speciale lichteffecten zorgen voor een unieke sfeer in uw kamer. De airconditioner wordt geleverd met een innovatieve afstandsbediening wat de bediening nog makkelijker maakt.

 

 

 

LG: uitbreiding garantie

We werken al vijftien jaar samen met LG voor onze airco’s en zowel wij als onze klanten waren tot op heden zeer tevreden over die samenwerking.

En dat wordt er nog beter op want sinds enkele maanden verhoogt LG haar garantieperiode op airco’s. Ze zaten al goed met 3 jaar op de elektronica en 5 jaar op de compressor.
Maar nu verhogen ze dat tot 5 jaar voor alles. En de garantie op alle RAC inverter compressoren wordt opgetrokken tot 10 jaar!

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>