Daar is de lente! Tips voor voorjaarsonderhoud.

Edito

Beste lezer

Ik heb opnieuw het genoegen om je mee te kunnen delen dat het goed gaat met Bovema. De richting die we enkele jaren geleden ingezet hebben, blijft zich lonen. De inzet op grondige vooronderzoeken en het bedenken van out-of-the-box oplossingen door onze engineeringsafdeling blijkt een zeer grote troef te zijn. Maar ik moet ook onze techniekers in dit eerbetoon betrekken. Zij zijn het immers die ervoor zorgen onze projecten op een state-of-the-art manier uitgevoerd worden en dat de klanten bij een probleem op een snelle en efficiënte manier geholpen worden en op die manier huiselijke miserie of een te lange bedrijfsstilstand vermijden. In deze nieuwsbrief laten we een van de servicetechniekers aan het woord.

Veel leesplezier

Renaat Penders

Gedelegeerd bestuurder

 

 

TIP: Voorjaarsonderhoud

Het is weer lente en dan is het tijd om de nodige onderhoudswerken uit te voeren. Dat is immers noodzakelijk als je de werking van je apparaten optimaal wil houden en hun levensduur wil verlengen.

De airco’s moeten nagekeken worden op de aanwezigheid van bladeren en ander vuil.
Ook de filter binnenin moet gereinigd of vervangen worden. Anders werkt het toestel maar gedeeltelijk.

 

 

 

Tim Voermans

Onderhoudstechnieker bij Bovema

Tim Voermans is onderhoudstechnieker bij Bovema. Hij studeerde koeltechniek en werkte enkele jaren in het Antwerpse. Maar de afkeer van de files werd zo groot dat hij in eigen streek naar een andere job ging zoeken. En zo kwam hij vijf jaar geleden, via een ex schoolvriend, bij Bovema terecht.

Hij staat in voor de snelle en accurate reparaties van toestellen in zowel de residentiële als industriële markt. Zowel de particulieren als de ondernemers zijn altijd blij als ze hem zien komen want dan weten ze dat hun probleem waarschijnlijk binnen afzienbare tijd opgelost is.


 

 

Nieuwbouw Odrada Balen

Bij de nieuwbouw van de Odradawinkel in Balen werd Bovema aangezocht om de verwarming en ventilatie te verzorgen.

Zij voerden die opdracht destijds naar tevredenheid uit en kregen dan ook de kans om mee te dingen naar de vernieuwing van de verwarming in de oude toonzaal.

Daar werd de oude CV-installatie vervangen door LG warmtepompen.

 

 

 

HRM ondersteuning

De constante groei van Bovema zorgt voor een aanwas van het personeel om al het werk op de kwalitatief juiste manier gedaan te krijgen. Om het personeelsbeleid op een professionele manier te organiseren, besloot het management om in zee te gaan met een externe HR-professional.

 

 

 

Vacature onderhoudstechniekers

Wegens aanhoudende groei zoeken we bijkomende onderhoudstechniekers. Ze moeten een opleiding “klimatisatie” gevolgd hebben, of gelijkwaardig zijn door ervaring. De kandidaat moet een teamspeler zijn die tevens zelfstandig kan werken.

Hij/zij moet elektrische schema’s kunnen lezen en kennis hebben van elektriciteit. Een attest van bekwaamheid in koeltechniek is uiteraard een pluspunt.

We bieden een contract van onbepaalde duur in een boeiende professionele omgeving die alle kansen biedt om verder te groeien. We stellen ook een bedrijfswagen ter beschikking.

Bij Bovema komt de kandidaat terecht in een jong, dynamisch en direct team waar initiatief en ondernemingszin aangemoedigd worden. Als je mensen kent die aan dit profiel beantwoorden en zoeken naar een nieuwe uitdaging, laat ze dan hun CV opsturen naar personeel@bovema.be.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>