Bovema wenst u Prettige Feestdagen en een Gelukkig en gezond 2018

Edito

Beste lezer

Met een onderbreking in september wegens enorme drukte, zijn we er nu met de derde nieuwsbrief van dit jaar. Het blijft ongezien druk, maar we willen je toch op de hoogte blijven houden van het reilen en zeilen binnen Bovema. We blijven het goed doen. Daar waar we het afgelopen jaar al een serieuze omzetstijging realiseerden, slaagden we er dit jaar in om de omzet van 2016 te verdubbelen. Het orderboek voor volgend jaar oogt ook al zeer positief. Dat maakt dat we druk, maar tevreden bezig zijn. Maar het betekent ook dat we constant op onze tenen staan om het niveau van onze diensten te handhaven. Met name in de engineering blijken we het verschil te maken. We werken vrijwel nooit met opgelegde lastenboeken omdat we liever zelf ter plekke gaan kijken naar de échte noden en dan een oplossing op maat aanbieden. En telkens weer krijgen we de reactie dat die aanpak het verschil maakt. En dus blijven we trouw aan onze manier van werken. Ook in 2018 voorzien wij een groei en gaan wij investeren in extra medewerkers waarvan 3 januari al een nieuwe kracht van start gaat om zo onze klanten op de juiste manier te kunnen blijven bedienen.

Ik wens jullie bij deze een heel goede gezondheid en veel succes voor het komende jaar.

Renaat Penders

CEO

 

 

Nieuwe kantoren:

ergonomie zeer belangrijk

Onlangs investeerde het management in een volledig nieuwe kantoorinrichting. Daar werd o.a. zwaar ingezet op ergonomie, indeling en verlichting.

 

 

 

 

Alex Clevers - Restaurant Vivendum

Afspraken goed nagekomen

Restaurant Vivendum in Dilsen-Stokkem heeft een 16/20 van Gault-Millau en één Michelinster. Chef Alex Clevers is dus al tien jaar goed bezig met uitgekiende gerechten waarbij de chef de kunst van het weglaten geperfectioneerd heeft.

Alex is ook iemand die heel veel aandacht besteed aan duurzaamheid en daarom koos voor zonnepanelen.

 

 

 

Starmeal

Het bedrijf Starmeal - van Lieven Vanlommel – levert al jaren frisse, gezonde salades aan winkels en warenhuizen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk. Daarbij beschikken ze ook over hun eigen Foodmaker restaurants waar men in België en nu ook onlangs in Nederland terecht kan. Wegens het succes wordt momenteel een nieuwe productieplant gebouwd in Westerlo. Bovema werd gevraagd om de hele luchtbehandeling te verzorgen.

 

 

 

Service manager Brent Laeremans

24 jaar is hij nog maar en toch werkt hij al bij Bovema.

Brent Laeremans studeerde af als bachelor Elektro-Mechanica met specialisatie klimatisatie. Hij deed zijn stage bij Bovema omdat het bedrijf hem het meest aansprak omwille van de variatie in werk. Na zijn stage mocht hij onmiddellijk beginnen.

Hij startte als projectcalculator maar werd al snel overgeplaatst naar de verantwoordelijke job van dienst na verkoop.

 

 

 

Gelukkig en gezond 2018

 Het Bovemateam wenst alle klanten, leveranciers en lezers van de nieuwsbrief een gelukkig en succesvol 2018.

Dat jullie én je geliefden het jaar mogen doorbrengen in goede gezondheid.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>