Adiabatische koeling. Laat de natuur het werk doen!

Edito

Beste lezer,

Als u een Duvel liefhebber bent en u zet in de toekomst nog eens zo’n heerlijk glas aan uw lippen, weet dan dat het gebotteld werd onder de beste omstandigheden in een ruimte die gekoeld en geventileerd wordt door een Bovema installatie. We zijn er nog niet zo’n beetje trots op dat een bedrijf als Duvel Moortgat kiest voor de creatieve oplossingen van Bovema. Het sterkt ons in de overtuiging dat we op de juiste manier bezig zijn.

Want we maakten ook in dit dossier het verschil met de andere aanbieders door onze creatieve aanpak en ons out-of-the-box denken. Wij zullen nooit zomaar een project aanpakken via de meest voor de hand liggende oplossing. We gaan integendeel dieper zoeken naar de onderliggende oorzaken en komen op die manier dikwijls op de proppen met  verrassende, maar zeer efficiënte oplossingen. Dát is waar Bovema voor staat: luisteren naar de klant, de zaak grondig onderzoeken en creatieve oplossingen formuleren en uitwerken. We hebben op die manier al vaak klanten perplex doen staan. We hopen dat in de toekomst voor u ook (nog) eens te kunnen doen.

Veel leesplezier.

Renaat Penders
Gedelegeerd Bestuurder

 

 

Adiabatische koeling

Laat de natuur het werk doen!

De Arabieren deden het ons al lang voor en nu is het ook hier volop doorgebroken: de adiabatische koeling. Het principe in de woestijn was zeer simpel: men bouwde een toren op zijn hut, bracht daar gaten in aan waar de wind doorheen kon spelen en hingen in deze toren natte jutte doeken. De lucht die door de doeken geblazen werd, nam vocht op en verloor daardoor aan temperatuur en zorgde zo voor een frisse luchtstroom in het onderkomen.


 

 

 

De stem van Bovema

Als u naar Bovema belt, wordt u onthaald door een lieflijke stem. Die behoort toe aan Anja Van de Poel. Zij runt al twintig jaar de administratie bij Bovema. Ze was er van in het prille begin bij betrokken en kent het reilen en zeilen van het bedrijf dus als geen ander. Haar taken zijn allesomvattend.

Anja: ‘Ik neem de telefoon op, doe het onthaal, verwerk alle post, doe de boekhouding, de loonadministratie, kortom ik neem alle administratieve taken op mij. Dit is al zo van in het prille begin.’

 

 

 

Energiecertificaten tot 1 juli

Het is niet al hakken en kappen wat deze regering doet. Zo hebben ze voor bedrijven de groene stroomcertificaten verlengd tot 1 juli 2015.

Als je voor 1 juli 2015 nog een aanvraag indient, maak je kans om nog zonnepanelen te mogen leggen en ± € 55,00 per KWH te verdienen.
Alle informatie vind je op http://www.vreg.be/nl/overzicht-bandingfactoren.

Wie interesse heeft om nog zonnepanelen te leggen en zodoende gebruik te maken van de beschikbare subsidies kan voor meer informatie terecht bij Bovema op het nummer 014 28 68 68 of via email: info@bovema.be

 

 

Out of the box

Renaat Penders: “Vaak in de clinch met studiebureaus”

Eén van de troeven die bij klantenbevragingen over Bovema altijd naar boven komt, is het out-of-the-box denken.
Renaat Penders maakt zich dan ook sterk dat Bovema nooit met voor de hand liggende kant-en-klare oplossingen komt: ‘Want die bestaan doorgaans niet. Wat wij altijd doen, is zeer goed naar de klant luisteren. Je zou denken dat zoiets maar normaal is, maar vaak gebeurt het gewoon niet.

 

 

 

Inschrijving Nieuwsbrief Bovema International

U kan via het formulier op onze website inschrijven voor onze Nieuwsbrieven >>