Bovema is sinds januari 2012 Sunpower Authorised Partner.

Sunpower Authorised Partner.

De zonnepanelen van SunPower zijn nog steeds de krachtigste ter wereld, dit al meer dan 25 jaar dankzij de exclusieve gepatenteerde technologie van hun zonnecellen.  U wint dus meer energie uit een kleinere oppervlakte waardoor de installatiekosten lager liggen.

De SunPower® zonnecellen zijn 50% efficiënter dan de conventionele cellen dankzij de hoogwaardige silicium bijkomend zijn de cellen voorzien met elektrisch contact achteraan (gepatenteerde Maxeon™ technologie). De SunPower panelen absorberen zelfs bij lage lichtintensiteit meer zonnestraling en een breder spectrum op.

Sunpower is tevens één van de weinige fabrikanten die 100% eigenaar zijn van het product Lifecycle. Bovendien is Sunpower lid van PV CYCLE.

SunPower heeft hoogrenderende zonnepanelen ontwikkeld die meer elektriciteit opwekken en dus extra voordeel uit uw dak halen. Vergeet niet, u heeft maar één dak en dus maar één kans om in uw dak te investeren!

De panelen van SunPower onderscheiden zich eveneens door hun elegant en uniek design. Hun gladde oppervlak past zich, met oog voor vormgeving, perfect aan alle soorten daken aan. Uw huis is één van uw dierbaarste bezittingen en SunPower draagt er graag mee zorg voor.


Sunpower Authorised Partner
Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie